![]() |
![]() |
|
Şanlı Türk Tarihimiz Tarihimizden ibret alacağımız gelişmeler olaylar bu bölümde tarihimizi iyi bilirsek ibret almamız yada örnek almamız da o kadar kolaylaşır. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı: 2068 Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cihan padisahi Yavuz Sultan Selim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün ![]() ![]() ![]() “Seven insan neylesin” Yavuz Sultan Selim ![]() ![]() ![]() ![]() “Hemen derdin söylesin.” Türkmen kizi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Ya korkarsa neylesin” Yavuz sultan selim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Hiç korkmasin söylesin.” Bir askin bulusan ![]() ” Seven insan neylesin Hemen derdin söylesin Ya korkarsa neylesin Hiç korkmasın söylesin” Sabahin olmasini sabirla beklemis padisah. Seher vakti sirdasi Hasancan çagirtmis ![]() ” Biz dahi merak edip onu görmek isteriz tîz elden bu kizi huzura getirin. Emir derhâl yerine getirilmis ki Ahu gözlü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ” Koca hünkâr ![]() ![]() ![]() ![]() Merdüm-i dîdeme bilmem ne füsûn etti felek Giryemi kildi hûn eksimi füzûn etti felek Sîrler pençe-i kahrimdan olurken lerzân Beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek.” Bilmem ki gözlerime felek nasil bir büyü yapti ki Gözümü kan içinde birakti ![]() Benim pençemin( gücümün) korkusundan arslanlar(bile) titrerken Felek beni bir ahu gözlüye esir etti ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Bizden Birisi
Rep Puanı: 12 Rep Derecesi :
![]() |
![]() Teşekkürler abla çok güzel
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rep Puanı: 2068 Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beğenmenize sevindim cnm .
![]() |
![]() |
#4 |
Bizden Birisi
Tecrübe Puanı: 20
Rep Puanı: 610 Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Büyük ama sonu acı : (
Teşekkürler ... Bilmem ki gözlerime felek nasil bir büyü yapti ki Gözümü kan içinde birakti ![]() Benim pençemin( gücümün) korkusundan arslanlar(bile) titrerken Felek beni bir ahu gözlüye esir etti ![]()
![]() |
Etiketler |
aşkı , neylesin , selimin , sultan , yavuz |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yavuz Bingöl'ün Dansçı Aşkı | Zeynep | Magazin Haberleri | 0 | 06-24-2009 03:43 AM |
Yavuz Sultan Selim Han | HaZzAn | Belgesel Tanıtım | 0 | 01-20-2009 03:18 PM |
Yavuz Sultan Selim | ceyLin | Şanlı Türk Tarihimiz | 4 | 11-14-2008 02:43 PM |
Yavuz Sultan Selim'e dil uzattı! | eLanuR | Genel ve Güncel Konular, Son Haberler | 0 | 11-12-2008 11:52 AM |
yavuz sultan selim | haktan | Biyografiler | 0 | 09-06-2008 07:16 PM |