![]() |
![]() |
|
Kariyer & Başarı Kariyerinizi Bir Adım Daha Başarıya Götürebilmeye Var mısınız :) |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı: 2068 Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() mezun
![]() paramolsagucumolsa.com sitedeki ankete katılan 1000. kişi eğitişim kariyer enstitüsü'nden ilki 15 aralık'ta başlayan ve 05 ocak 2008 tarihinde devam edecek olan "ceo'lardan yönetim dersleri" sertifika programına ücretsiz katılabilecek. ayrıca sitede ceo'ların cv'leri de merak edenler için yayınlanıyor. peki kim bu ceo'lar? ege ertem / intel türkiye genel müdürü meral egemen / avivasa ceo’su begüm dilmen / cognis kimya genel müdürü akın öngör / garanti bankası eski genel müdürü (wwf türkiye başkanı) bülent hiçsönmez – google türkiye ülke müdürü kemal şahin - şahinler holding yönetim kurulu başkanı nevzat aydın - yemeksepeti.com kurucusu sani şener – tav ceo umran beba – pepsico international doğu akdeniz iş birimi genel müdürü konuşmacıların içinde tav’ın kurucu ortağı sani şener gibi girişimciler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() peki siz hangisini seçerdiniz?
![]() |
![]() |
#2 | |
Bizden Birisi
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı: 12 Rep Derecesi :
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 10 Rep Derecesi :
![]() |
![]() güç demek para demek
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
güç , para |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Murat Boz - Para Yok | Yorgun Yürek | Yerli Yabancı Klipler | 0 | 03-30-2009 01:04 PM |
Para Taksi (Atv) | nOne | Tv Programları ve Reklamlar | 0 | 03-06-2009 04:44 PM |
Koç Burcunda Para | ceyLin | Burcunuz ne diyor? | 0 | 12-06-2008 05:18 PM |
Yay Burcunda Para | ceyLin | Burcunuz ne diyor? | 0 | 12-06-2008 04:24 PM |
Para Politikası | ceyLin | işletme-iktisat | 0 | 11-28-2008 12:06 AM |